Dejting med svek, besvikelse och turbulens

Vår första dejt blev misslyckad därför att min partners profilbild inte stämde överens alls med verkligheten. Bilden föreställde en minst 20 år yngre man och detta möte blev helt misslyckat för mig. Jag blev jättebesviken och han blev kränkt av mitt dåliga uppförande, då jag bara ville därifrån!

Tiden gick och efter en tid hörde han av sig, eftersom vi bor i samma stad. Han ville att vi skulle träffas en liten bit utanför mitt bostadsområde (han hade tagit reda på var jag bodde)  och ta en kopp te.

Detta gjorde vi och det kändes mycket bra för oss båda. Vi har efter detta möte bestämt vid minst tre tillfällen att han ska besöka mig komma hem till mig på besök och jag har väntat, men han dyker inte upp.

Han hör inte heller av sig, rena rama skämtet kan tyckas men jag har tagit det som en hämnd för att jag” sårade” honom på första dejten.

Det hela slutade med att vi båda fortsätter vårt medlemskap på dejten och vi börjar återigen dejta varandra, vi bestämde via nätet att vi skulle göra ett uppehåll i vårt dejtande med andra partners.

Nu har det gått cirka tre veckor och vi har båda väntat  på att den andre ska ge en tydlig signal  och tecken på hur vi ska gå vidare med varandra, men ingen av oss har kommit till skott med detta. 

Jag upptäckte att min tilltänkte  partner återigen är ute på nätet och dejtar andra kvinnor och till pjäsen hör att han i sin profil beskriver att han vill ha en bestämd kvinna som kan”fånga” honom och jag tror mig veta att han är väldigt osäker i sin mansroll och känner trygghet i att någon annan bestämmer hur saker och ting ska bli. 

Efter denna turbulenta sommar med svek, har jag berättat för honom om att det hela handlade om profilbilden och jag ställer mig frågande; ska jag vara den som bestämmer? Jag hittar inte riktigt min roll i detta spel. /Kvinna i sina bästa år

Hej,

vad roligt att du träffat någon genom dejting på nätet, även om det uppstått en situation där ni inte vet varken ut eller in, när det gäller om det ska vara ni två tillsammans eller inte.

Att dejta är något som kan bli både framgångsrikt och helt misslyckat och ibland behöver man både två, tre eller fler dejter med varandra för att se om man träffat sin drömprins eller drömprinsessa. Ni har träffats ett par gånger och även bestämt ett par gånger som inte blivit av och frågan är varför han inte dykt upp vid de tillfällen som ni skulle ha setts.

Om dina misstankar om att han vill hämnas på dig stämmer eller inte, är svårt att säga – ni behöver ventilera med varandra om era tankar och funderingar, om du känner att det är en man att kämpa för. Känns det redan nu att det är en man som du inte vill dela ditt liv med? Lägg ner jakten på honom, utan gå vidare i din jakt på drömprinsen.

”Man måste kyssa många grodor, för att finna drömprinsen”, säger talessättet och fundera på om han är en groda eller drömprinsen. Lycka till! //Singelcoachen

40,886 thoughts on “Dejting med svek, besvikelse och turbulens